Branislava Nušića 18, Kovin, Srbija

Advanced Heading
Podstičemo govor, negujemo samopouzdanje

Logoped Kovin

Predstavljamo vam Logopedsko Pedagoški Centar Arhimedika Kovin – vaš pouzdan partner u podršci komunikaciji i jezičkom razvoju.
Nudimo sveobuhvatne usluge logopedske terapije kako za decu, tako i za odrasle.
Naš stručni tim logopeda i pedagoga posvećen je razvijanju govornih veština i samopouzdanja kod svakog našeg deteta/klijenta.

U našem centru stručni tim koga čine logopedi, reedukatori psihomotorike, pedagog, i defektolog, radi na stimulaciji i korekciji govorno jezičkog razvoja, podsticaju pravilnog psihomotornog razvoja, ranoj stimulaciji, senzornoj integraciji, savetovanju.

Multidisdiplinarni pristup je nešto što karakteriše naš rad i daje izvanredne rezultate, o čemu svedoči veliki broj dece obuhvaćene našim tretmanina.

Govorno-jezički i psihomotorni razvoj predstavlja dugotrajan i kompleksan proces stoga se mora pristupati timski, koristeći znanja i iskustva iz različitih oblasti.

Naši tretmani se mogu podeliti na stimulativne koje podrazumevaju podsticaj razvoja veština i sposobnosti i korektivne koji se odnosi na otklanjanju teškoća direktim delovanjem ili pak ublažavanje istih uz razvijanje drugih kompenzatorskih mogućnosti.

Deca: Razumevamo koliko je važan pravilan jezički i govorni razvoj u ranom detinjstvu. Naši iskusni logopedi pružaju individualizovanu terapiju, radeći sa decom na svim aspektima komunikacije – od izgovora i razumevanja do usvajanja veština čitanja i pisanja.

Odrasli: Nismo zaboravili našu odraslu populaciju. Bez obzira da li imate izazove u komunikaciji zbog povrede, bolesti ili drugih faktora, naši stručnjaci su ovde da vas podrže. Pomoći ćemo vam da povratite ili unapredite svoje jezičke veštine kako biste se osećali sigurno i samouvereno u svakodnevnim situacijama.

Individualni Pristup: Razumemo da svaka osoba ima jedinstvene potrebe i ciljeve. Naš pristup terapiji je potpuno prilagođen svakom pojedincu, kako bismo osigurali najbolje rezultate.

Timski Rad: Radimo zajedno sa porodicom i podržavamo vas kroz celo putovanje jezičkog razvoja. Vaše zadovoljstvo i napredak su naš prioritet.

Naš centar se nalazi u Kovinu, Vuka Karadžića 61a. Smatramo važnim biti blizu vas kako bismo vam pružili pristupačnu i efikasnu podršku.

Kontaktirajte Nas: Imate pitanja ili želite da saznate više o našim uslugama?
Slobodno nas kontaktirajte na +381 64 2641 220 ili nam pošaljite upit . Otvoreni smo za sva vaša pitanja.

U Logopedsko Pedagoškom Centru Arhimedika Kovin, vaš uspeh u komunikaciji je naš cilj. 

Pridružite nam se i zajedno ćemo graditi snažne jezičke veštine i samopouzdanje.

Naš tim Kovin

BOJANA LjUBOJEVIĆ
Osnivač
Dipl.Spec.Pedagog

Diplomirala je 2006. godine na Fakultetu za specijalnu edukciju I rehabilitaciju, smer prevencija I resocijalizacija lica sa poremećajem u ponašanju, I stekla zvanje-diplomirani…

NATAŠA MLADENOVIĆ
Logoped

Akademske studije je upisala školske 1999/2000 godine na Fakultetu za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju, Univerziteza u Beogradu, a 2004. godine oktobra završila fakultet…

Translate